Κατάσταση Τροφοδοσίας

Πηγαίνετε στο https://www.adsbexchange.com/myip/ απο κάποιο άλλο υπολογιστή στο ίδιο δίκτυο για να ελέγξτε εάν η τροφοδοσία σας λειτουργεί σωστά.

Κατάσταση ADSBx (Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το adsbexchange-stats)

Αυτός ο σύνδεσμος στο κάτω μέρος της σελίδας του MyIP θα σας δώσει μια λίστα με όλα τα αεροπλάνα που βλέπετε αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένων όλων των σημείων δεδομένων, της ισχύος του σήματος και του αριθμού των μηνυμάτων ανά αεροσκάφος. Μπορείτε να προσθέσετε στους σελιδοδείκτες τον σύνδεσμο και να το δείτε από οπουδήποτε βρίσκεστε.

Χάρτης Τροφοδοσίας (Πρέπει να έχετε το  adsbexchange-stats εγκατεστημένο)

Ο σύνδεσμος στο κάτω μέρος της κατάστασης σελίδας του MyIP, θα σας επιτρέψει να δείτε ένα χάρτη ραντάρ μόνο απο τα αεροσκάφη που εσείς στέλνετε στον server, απο την δική σας τροφοδοσία. Μπορείτε να προσθέστε τον σύνδεσμο στους σελιδοδείκτες και να το δείτε απο οπουδήποτε βρίσκεστε.


Στατιστικά MLAT Server του ADSBexchange.com

Το ADSBx.org είναι μια προβολή σε πραγματικό χρόνο, της κατάστασης MLAT, για όλους τους servers και τις τροφοδοσίες. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που βοηθάει στην αντιμετώπιση προβλημάτων MLAT και μας βοηθάει να δούμε πόση κάλυψη έχει η περιοχή σας. Αυτό είναι το ίδιο εργαλείο που χρησιμοποιεί η δική μας ομάδα υποστήριξης για να διαγνώσει τα προβλήματα τροφοδοσίας. Κάντε κλικ στην περιοχή σας, για να δείτε τροφοδότες σε αυτή την περιοχή. Υπάρχει ένα κουμπί εξήγησης πίνακα που θα σας εξηγήσει τι είναι το κάθε τι.