Συνεργασίες

Το ADS-B Exchange είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζεται με τους ακόλουθους οργανισμούς, οι δύο αυτές εταιρικές σχέσεις βοηθούν το ADS-B Exchange να επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυο τροφοδοσίας, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που συλλέγονται για να κάνει κάποιες θετικές αλλαγές στον κόσμο.

Το ADS-B Exchange είναι περήφανο να συνεργαστεί με το C4ADS για να υποστηρίξει την αποστολή του να παράγει εκθέσεις που βασίζονται σε δεδομένα, για να κατανοήσουν, να αποτρέψουν και να μετριάσουν τις παγκόσμιες συγκρούσεις.C4AD LogoΑυτή η συνεργασία θα προσελκύσει περισσότερους δέκτες σε ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες τοποθεσίες σε όλο το κόσμο, το ADS-B Exchange θα έχει ευρεία κάλυψη και έτσι το C4ADS θα έχει περισσότερα δεδομένα για να ενισχύσει την αποστολή του.


Dictator Alert Logo “Τρέχει” από 2 ανεξάρτητους δημοσιογράφους και εδρεύει στην Ανατολική Αφρική, η Dictator Alert παρακολουθεί τα αεροσκάφη αυταρχικών καθεστώτων σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή παρακολουθούν πάνω από 200 αεροσκάφη που ανήκουν σε “αυταρχικά καθεστώτα” όπως καθορίστηκαν από τη μονάδα πληροφοριών The Economist Intelligence. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς το ADS-B Exchange, καθώς οι δικτάτορες και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι είναι συχνά οι πρώτοι που ζητούν να φιλτραριστούν τα τρίχρωνα αεροσκάφη.


Εάν ενδιαφέρεστε για συνεργασία με το ADS-B Exchange, έχετε τη δυνατότητα να βοηθήσετε στην ανάπτυξη του δικτύου τροφοδοσίας δεδομένων μας και θέλετε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα για μη εμπορικούς σκοπούς, προκειμένου να βελτιώσουμε τον κόσμο, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.